English Ћирилица
Manastiri Srbije
Verski kalendar
Manifestacije u Srbiji
Rodbinski nazivi
Pozivni brojevi
Poštanski brojevi
Kursna lista
Vremenska prognoza
4/ 5stars
032/350-160 mgpca@eunet.rs

MGP DOO

Adresa: Milenka Nikšića 53, Čačak
Čačak
Telefon: 032/350-160 063/822-98-29
E-mail: mgpca@eunet.rs
Sajt:

  Kako do nas ?

Firma MGP se nalazi u Čačku, i jedna je od vodećih na području Zapadne Srbije u oblasti proizvodnje, izrade i ugradnje proizvoda od prirodnog kamena u građevinarstvu.

Primenom savremene tehnologije obrade kamena i velikim izborom najkvalitetnijih materijala iz celog sveta, firma MGP se izdvojila kao renomirani izvođač u oblasti spomeničkih projekata, unutrašnje i spoljašnje arhitekture i ambijentalnih prostora.

Firma posluje već više od 30 godina na teritoriji Republike Srbije, a može se pohvaliti i tradicijom porodičnog preduzetništva dugom 95 godina.

Firma se može pohvaliti velikim asortimanom materijala – granita, mermera, peščara, travertina, oniksa, kao i visokokvalitetnom završnom obradom kamena.

Firma se pored proizvodne delatnosti bavi i direktnim uvozom najkvalitetnijih granita i mermera iz Južne Afrike, Indije, Kine, Brazila, Italije, Španije, Turske, Francuske, Švedske ali i zemalja bivše Jugoslavije.

Zahvaljujući vrhunskom timu zaposlenih u proizvodnji i menadžmentu, uz saradnju ekipa montera na terenu i podršku visokostručnog kadra iz oblasti vajarstva i klesarstva, skulpture, dizajna, arhitekture i građevine, firma MGP postiže visok kvalitet proizvoda i usluga u skladu sa svetskim standardima i trendovima.

Firma se sastoji od proizvodnog pogona, izložbenog prostora sa kancelarijama menadžmenta kao i skladišta na dve lokacije u Čačku, sa tendencijom stalnog proširivanja i osavremenjivanja. U planu daljeg razvoja firme predviđeni su skladište i izložbeni salon u Beogradu.


MGP DOO Kamenoresci Čačak
MGP DOO Kamenoresci Čačak
MGP DOO Kamenoresci Čačak
MGP DOO Kamenoresci Čačak
MGP DOO Kamenoresci Čačak
MGP DOO Kamenoresci Čačak
MGP DOO Kamenoresci Čačak
MGP DOO Kamenoresci Čačak
MGP DOO Kamenoresci Čačak


Top