English Latinica

ТРИМ

Адреса: Ломина 13, Горњи Милановац
Телефон: 063/706-3616    032/713-427   063/439-534    032/717-822      

  Како до нас ?

ТРИМ-ФОX успешно се бави УГОСТИТЕЉСТВОМ већ једанаест година. А поред угоститељства ТРИМ-ФОX већ пет година се бави трговином ловачког оружја, муниције,ловачке одеће, обуће, пратећег прибора и ОПРЕМЕ ЗА ЛОВ и СПОРТСКО СТРЕЉАШТВО.

Поред ЛОВНОГ програма ту је и програм за СПОРТСКИ РИБОЛОВ, БИЦИКЛИЗАМ И КУЋНЕ ЉУБИМЦЕ, ПИРОТЕХНИЧКА СРЕДСТВА И ЗАНАТСКИ ДЕО ГДЕ ПРОИЗВОДИМО ОПРЕМУ ЗА ЛОВ. Угоститељски објекат се налази у самом ЦЕНТРУ ГРАДА у ЛОМИНОЈ УЛИЦИ бр 13 у Горњем Милановцу.

Цаффе ТРИМ у својој понуди има ХЛАДНЕ И ТОПЛЕ НАПИТКЕ, СЛАДОЛЕД И ВОЋНЕ КУПОВЕ које вам увек ВЕДРО, РАСПОЛОЖЕНО ОСОБЉЕ СЕРВИРА.

Радно време КАФЕ ТРИМ-а је од 07-24х

ОБЈЕКАТ за ПРОДАЈУ ЛОВАЧКЕ И РИБОЛОВАЧКЕ опреме се НАЛАЗИ У НЕПОСРЕДНОЈ БЛИЗИНИ КАФЕА у улици СТЕВАНА СИНЂЕЛИЋА бр.42. У асортиману ЛОВАЧКИХ ПРОИЗВОДА СУ ЗАСТУПЉЕНИ: Оружје: застава, БАИКАЛ, ГАМО, ЗБРОЈОВКА, ИИЛДИЗ САУЕР, БРОВНИНГ, БЕРЕТА, ДИАНА, ЕСКОРТ итд..

Муницја: ППУ, НОРМА, ХОРНАДИ, РВС, КРУСИК, БЕЛОМ,БЕЛОТ, МИРАГЕ, РОТТВЕЛ, РЦ, Б&амп;П, БОРНАХГИ, М91 итд.

Двогледи,оптике: СВАРОВСКИ, БУСХНЕЛ, НОРЦОНИА, ЛЕУПОЛД, ЗЕИСС, ГААРДЕРОБА, АЛПХА програм, Парцусион, ДЕЕР ХУНТЕР, АИГЛЕ, ВОЛФ, ПАНТОВИЦ, ЦЕО АСОРТИМАН ХИЛМАН КОЛЕКЦИЈЕ, Хи - Тецх - разновсрна спортска опрема и опрема за боравак у природи: мотороле, компаси,лампе, наочаре, ножеви, планинска опреме, роштиљи, вреће, шатори итд..

ОБУЋА: Тигар, Доломите, Аигле, РБЦ, Маиндле и други

У асортиману РИБОЛОВАЧКИХ су заступљени Штапови и машинице СХИМАНО, АВА-СХИМА, ТРАБУКО, ЦОЛМИЦ, СПРО, ФАЛЦОН, Сустар, Туберлини, Алцедо,  Марсхал итд..

Поред штапова и машиница ту је сав остали прибор: чизме, пловци, олова, системи и блинкери, воблери, кашике, ПРИБОР ЗА мушичарење и прихрана и живи мамци и ЈОС МНОГО ТОГА.

ТРИМ-ФОX у свом програму има и пиротехничка средства од НАЈМАЊИХ ПЕТАРДИ И РАКЕТИЦА ДО ВЕЛИКИХ ВАТРОМЕТА ЗА ВАША СЛАВЉА И ВЕСЕЉА.

Из нашег занатског производног програма издвајамо

- филцане цепове за цисцењен орузја у свим калибрима за олучене и неолучене цеви, адаптере за исте и све то напаковано у адекватне кутије.
- стоцице за лов
- троноске од куване буковине са говеђом кожом као седало и раде се у висини од 60цм и 80цм.
- електронске вабилице за вабљење свих врста дивљачи препелица, патки, гуски, лисица, срндацасакала, вука, јелена, дивљих свиња.Раде се у висе модела
- сензор покрета за дивљач нам у цеци јавља када је дивљач дошла на хранилиште или постављено мрчиниште
- влецка за вучење дивљачи
- дрвене подлоге за трофеје дивљачи и дрвени ослонац за изување чизми, све од куване буковине.

Ново у Трим-Фоx-у је увозни програм и то: -месингане Трубе за дозивање паса и огласавање у току лова. -рукавице за све намене од цувеног америцког производјаца рукавица Глееср Глове -Огрлице ГПС за працење паса најновије генерације -Огрлице за обуку паса -Беппеси за псе -Огрлице против лајања паса -Висе модела пистаљки, прапораца и звонцица -Огрлице за псе флуоресцентне -Камере висе врста за снимање и контролу ловиста -Лед лампе за ноцни Лов -Фласе и цасе руцно осликане у ловацке мотиве

ДОЂИТЕ И УВЕРИТЕ СЕ У КВАЛИТЕТ НАШИХ УСЛУГА

С'поштовањем ВАШ ТРИМ-ФОX 


ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац
ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац
ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац
ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац
ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац
ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац
ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац
ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац
ТРИМ Кафе барови и клубови Горњи Милановац


Top