English Latinica

АQУА ПРОМЕТ Д.О.О.

Адреса: Словенски пут бб, Јагодина
Телефон: 035/243-809         
Факс: 035/243-809
Е-маил: office@aquapromet.com
Сајт: www.aquapromet.com

  Како до нас ?

“АQУА ПРОМЕТ” доо Јагодина је правни следбеник самосталне трговинске радње "АQУАПРОМЕТ" која је основана 2002. год.
Својом бригом, квалитетним и оптималним сервисом купаца прераста 2008. год. у трговину на велико и мало која је створена у складу са свакодневним потребама наших потрошача и постаје лидер у Поморављу у продаји водоводног и канализационог материјала као и санитарије, бојлера, керамичких плочица. Наш асортиман робе заснива се углавном на производима домаће производње (целокупни асортиман ПЕШТАН-а, чија је производња прилагодјена европским стандардима).

Поштовањем потрошача и новинама које уводи у своје пословање, најшири асортиман производа  и повољним ценама, “АQУА ПРОМЕТ” доо постаје синоним трговине која проширује своје пословање и ван оквира Поморавља јер задовољан и веран потрошач сигурна је потврда успешности пословања, а показатељ тога је и број купаца, како у малопродаји тако и у велепродаји, који је из године у годину све већи.

Жеља да се остане лидер у продаји водоводног и канализационог материјала огледа се и у изградњи новог продајног објекта од 700 м2 и магацинског простора од 800 м2, где ће купцу на лицу места стручно-оспособљено особље презентовати техничке карактеристике   производа као и у осавремењавању возног парка који ће нас још више приближити купцима због брзине доставе купљених производа.

 


АQУА ПРОМЕТ Д.О.О. Купатила, опрема за купатила, керамика Јагодина
АQУА ПРОМЕТ Д.О.О. Купатила, опрема за купатила, керамика Јагодина
АQУА ПРОМЕТ Д.О.О. Купатила, опрема за купатила, керамика Јагодина


Top