English Latinica

ОКО КОСМОСА 5

Адреса: Краљевића Марка 53/1, Нови Сад
Телефон: 021/510-007   063/585-325      
Сајт: www.okokosmosa5.com

  Како до нас ?

Салон за биоенергетске терапије и масажу тела 
ОКО КОСМОСА 5 је регистрован 28.11.1995. године у Новом Саду.

Власник салона је:

Анабела Флора Магистар народне медицине 
Екстрасенс психотерапеут

Анабела Флора је дипломирани социјални радник и породични психотерапеут. Обуку за психотерапију је завршила 24. фебруара 1987.године код професора доктора Владимира Худолина, лични ментор јој је био професор доктор психијатрије Маурицијо Тронкосо, са клинике за неурологију, психијатрију, алкохологију и друге овисности Клиничке болнице „Др Младен Стојановић“ Загреб.

Са даром исцељења Анабела се сусрела још у раном детињству, када је имала 3,5 године. Тада је први пут имала необична виђења. И касније цео њен живот је испреплетен разним и необичним дешавањима који су били повезани са њеним природним даром.

Сусрет са једном групом биоенерготерапеута 1993. године са Института ЕНИОМ из Москве и њихово 
виђење њених способности отвара јој пут ка Институту у Москви. Њене садашње колеге су причали о њој и њеном дару.

Генералном директору Института тадашњем академику, доктору медицинских наука и психологије, специјалисти за комплементарну и народну медицину и исцелитељства Јакову Григоревичу Галперину. Анабела је добила позив од Института да се јави 22. новемба 1994. године и да приступи школовању за биоенерготерапеута.

Те године је Анабела и завршила обуку за биоенерготерапеута и добила диплому под називом:

САМОСТАЛНИ НАРОДНИ ИСЦЕЛИТЕЉ, БИОЕНЕРГОТЕРАПЕУТ 
регистрована на Институту под бројем Но.3178

За време трајања обуке Анабела је у исто време радила на Институту са пацијентима. На основу њиховог сазнања да она има велики таленат као исцелитељ била је гост Радио „Москве“ где је причала о свом таленту. На захтев слушалаца Анабела је била и по други пут гост Радио „Москве“.

На основу постигнутих резултата у раду јануара 1998. године Анабела Флора је добила специјалну диплому

СЕРТИФИКАТ ДОСТОЈАНСТВА
ЗА НАЈБОЉЕГ ИСЦЕЛИТЕЉА У 1997.ГОДИНИ 
регистарски број Но.026

Дана 18.02.1998. године Анабела Флора је магистрирала у својој области као биоенерготерапеут и добила је диплому

МАГИСТАР НАРОДНЕ МЕДИЦИНЕ
регистарски број Но.000138

Дана 05. фебруара 2011 године Анабела Флора је добила почасну диплому за беспрекорни рад и високи професионализам у исцелитељској делатности

МАСТЕР ЗЛАТНИХ РУКУ
под регистарским бројем Но.0206

Анабела Флора је у бившој Југославији завршила студије за социјалног радника и породичног психотерапеута. У тој професији је радила осам година. Психотерапијом се бавила пет и по година на клиници за психијатрију у Хрватској и две и по године за избеглице у Црној Гори, запослена у Данском комесеријату за избеглице где је радила као координатор и психотерапеут.

Праксом из области биоенергије уз психотерапију озбиљније почиње да се бави 1992. године, затим након добијања дипломе 1994.године на Институту у Москви пресељава се из Црне Горе у њен омиљени град Нови Сад где отвара фирму дана 28.11.1995 под називом „ОКО КОСМОСА 5„ и наставља да се бави биоенергијом, психотерапијом и здравим начином исхране.

Анабела Флора је ПРЕЦИЗАН ДИЈАГНОСТИЧАР у личном контакту и на слици (слика је матрица и пуна је 
информација о нама, само свако нема могућности да те информације протумачи).
Она открива узрочнике поремећаја у организму и помаже у отклањању истих.

Од 1992 године, па до данас Анабела Флора је радила као биоенерготерапеут и психотерапеут на Институту ЕНИОМ у Москви, у Црној Гори у Тивту и Подгорици, у Босни и Херцеговини, у Бјељини и Бања Луци, у Србији, у Београду и Новом Саду.

Седиште фирме „ОКО КОСМОСА 5“ је у Новом Саду и Анабела Флора обавља терапије у свом салону који се налази у улици Краљевића Марка 53/1 и то је једино место у Новом Саду где пружа своје услуге.
Анабела Флора има 20-то годишње искуство у практичном раду са пацијентима и може се рећи да је постигла изузетне резултате на основу писмених и усмених изјава пацијената. 

БИОЕНЕРГИЈА 

Биоенергија - је животна снага - енергија коју ми апсорбујемо у своје материјално тело како би одржавали здравље. То је универзална енергија – која је врло нежна, голим оком видљива, али не за свакога, која има снагу и моћ да покрене цео организам. Она тече кроз енергетске меридијане, канале акопуктурних тачака и виталне центре - чакре. 

Наш живот је врло често под сталним негативним спољним утицајима, нпр.стрес, неправилна и нездрава исхрана, климатске промене.

Ако ти спољни негативни утицаји дуже време трају, могу значајно да наруше проток енергије у нашем енергетском пољу (аури)а то ће се негативно одразити на наше материјално тело..
Те промене на материјалном нивоу нашег бића ће довести до развоја поремећаја И доћи ће до стварања одређених промена назване болести.

Код различитих народа за животну енергију постоје различити називи : Реики у преводу са јапанског значи универзална енергија (реи-универзалан, ки-енергија). У Кини се зове Цхи, у Индији Прана, а у западним земљама биоенергија, што у преводу значи животна енергија (Биос - живот).

Биоенергија је животна снага - суптилна енергија, која је основа живота и без које ништа не би постојало. Када у виталним центрима, меридијанима и акупунктурним тачкама дође до заустављање протока, појављују се манифестације поремећаја и после дужег периода развијају се одређене болести на физичком или на психичком нивоу код човека.

Разлика између назива Реики и Биоенергија не постоји јер обе имају исто значење, назване другим именом.. Назив Реики потиче из јапанског језика, а Биоенергија из латинског.

Треба направити разлику између биоенерготерапеута који имају природни дар исцељења и терапеута са разним завршеним курсевима у домену енергије ( Реики мајстор, и друге технике).
Реикиста постаје особа која заврши курс Реикиа, те особе немају урођеног дара, наводно могу да буду преносници ( транслатери) биоенергије, иницијацијом то јест.прочишчавањем суптилних канала кроз које пролази енергија и док раде третмане на другима не губе своју енергију на исцељивање.

Парадокс је да реикисти кажу да особе са природним даром у већини случајева раде са „својом енергијом“, па се после третмана морају пунити уз помоћ медитације, вежби дисања или неком другом методом.
То је трагикомично и највећи апсурд који сам чула у мојој дугогодишњој каријери. Јако ми је жао што многи људи себи узимају за право да говоре апсолутне неистине, што је јако непрофесионално, свашта пишу, а нису томе дорасли.

Али, цензуре не постоје и тако је свакоме дозвољено да пише како доживљава рад са биоенергијом.
Прави биоенерготерапеути се називају оне особе које се роде са даром исцељивања или особе код којих се дар исцељења може развити кроз дуг временски период, кроз велики рад на себи на духовном, физичком и менталном нивоу, током живота кроз духовни развој који траје годинама.

Биоенерготерапеути могу да пренесу енергију додиром или на одређену даљину. Особе са природним даром могу да буду школоване или не, наравно да је много боље школовати тај дар. 
Не постоје лоши и добри биоенерготерапеути него постоје јаки и слаби, зависно од тога какави су пријемници космичке енергије такви су и преносници (транслатери) те животне енергије на друго енергетско поље човека зависно од тога колико им је јак 
главни космички канал.

Биоенерготерапеути са великим даром, који могу да читају информације на биопољу и да врше корекције на 
основу виђења су ЕКСТРАСЕНСИ.

То су ретки људи и у свету их има 3 % ,а у ту категорију спада и моја маленкост. 

ЕКСТРАСЕНС И ИСЦЕЛИТЕЉ СА УНИКАТНИМ СПОСОБНОСТИМА


Кључне речи:

Бактерије,биоенергија,блокаде,болести,чакре,ћелије,
чишчење,човек,депресија,детоксикација,дијагностика,
додир,душа,енергија,хармонизација,холистички,храна,
хромотерапија,исцелитељ,исцељења,искуства,
јачање имунитета,канали,клијенти,космос,љубав,
масажа тела,медицина,народна,народна медицина,
навике,неурозе,пацијенти,поремећаји,последица,
позитивно деловање,природни препрати,природни третмани,проток,психофизичко,психотерапија,радост,
реакције,реуматске болести,страхови,стресови,свест,
тело,терапија,третман,узрок,вибрације,вируси,
здрава исхрана,здравље.


ОКО КОСМОСА 5 Специјалистичке ординације Нови Сад


Top