English Latinica

САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ

Адреса: Палић
Телефон: 063/585-141   063/508-743      
Е-маил: info@salasdjordjevic.com
Сајт: www.salasdjordjevic.com

  Како до нас ?

Излетиште, купалиште и бања Палиц имају туристичку традицију скоро 150 година.

Јединствени је амбијент настао спојем природних вредности и архитектонског наслеђа.

Како се налазимо у таквом окружењу покушали смо дочарати данашњим генерацијама да је могуће сачувати део традиције, архитектуре, старе занате…сачувати себе.

Салаш Ђорђевић се простире на површини од 8 ха земље и налази се у непосредној близини Палићког језера.

Изграђен је средином прошлог века што га чини правим богатством овог краја.

Временом је преуређен како би задовољио све потребе савременог друштва истовремено задржавши своју аутентичност и пријатан амбијент етно салаша.

Домаћа кухиња, фолклор и аутентичан изглед салаша су циљ нашег постојања, као и жеља да дочарамо младим генерацијама особеност нашег поднебља, Војводину и салаше са почетка XX века.

Комплекс наговештава неколико целина

Предњи део који се налази уз сам обилазни пут – спортско рекреативни – који у свом  саставу има кошаркаски терен, терен за мали фудбал, терен за  одбојку на песку и два тениска терена, као и свлачионицу са наткривеном терасом.

Недалеко од спортских терена се налазе дечја игралишта.


Средњи део –  чине водене и парковске површине, као и објекти намењени за организовање разних дружења,  прослава, свадби, едукација…

Посебно се истиче амфитеатар који  својим постојањем омогућује неговање традиције и културе кроз разне видове писане речи и сцену и као такав туристима пружа незаборавне тренутке са овог комплекса.

Централни део заузимају  сместајни објекти – собе и апартмани, као и аутентични објекти  - чардак, бунар, тераса, повртњак, воћњак, ружичњак… које међусобно повезују цветне леје и жбунасте биљке.

Комплекс је међусобно повезан осветљеним пешачким стазама, док изузетак представљају одморишта и павиљони за боравак гостију на отвореном.

Овако створен амбијент - карактеристичан за Палиц и околину, допуњен савременим решењима, гостима омогућује  пријатан боравак и незабораван доживљај у комплексу Салаш Ђордђевић.


САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић
САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић
САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић
САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић
САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић
САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић
САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић
САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић
САЛАШ ЂОРЂЕВИЋ Смештај Палић


Top