English Ћирилица
Manastiri Srbije
Verski kalendar
Manifestacije u Srbiji
Rodbinski nazivi
Pozivni brojevi
Poštanski brojevi
Kursna lista
Vremenska prognoza
4/ 5stars
031/640-900 marketing@dinopark.rs

DINO PARK ZLATIBOR

Adresa: Sportova bb, Zlatibor
Zlatibor
Telefon: 031/640-900 031/640-901
E-mail: marketing@dinopark.rs
Sajt:

  Kako do nas ?

Jedan od najznačajnijih razloga za otvaranje Dino parka na Zlatiboru jeste upravo idealna geografska pozicija Zlatibora, jer se Zlatibor nalazi na pola puta od Beograda do crnogorskog i dubrovačkog primorja.

Preko njega prelaze mnogi značajni magistralni putevi i pruge, među kojima je i pruga Beograd-Bar.

Samom geografskom poziijom, pored prirodnih lepota kojima ova planina ostavlja svoje posetioce bez daha i svakog ko jednom dođe privoli da joj se stalno vraća, Zlatibor je planina koja je dostupna tokom čitave godine svim posetiocima.
 
Dino park predstavlja ogroman korak Zlatibora da se približi svetskim destinacjama i da svoju ponudu upotpuni na jedan nesvakidašnji način, a to je sadržaj koji je osmišljen da očara ljude svih uzrasta i interesovanja.

Dino park se prostire na površini od pet hektara u borovoj šumi i idealno je mesto za celodnevni odmor sa prijateljima i porodicom, organizovanje team buildinga, proslavu rođendana i važnih događaja.

Svojim posetiocima Dino park nudi sadržaje koji su zabavnog, kulturnog i edukativnog karaktera. Rezidenti parka su 24 replike dinosaurusa iz ere Mezozoik.

Pored izgleda, veličine i karakteristika dinosaurusa, tim Dino vodiča tu je da vas uputi kako je izgledao život u doba Triasa, Jure i Krede i kako su ove intrigantne životinje u potpunosti nestale sa planete.
 
Jedan od neizostavnih razloga da posetite Dino park Zlatibor jeste Avantura park.

Sadržaj u kom možete proveriti vašu fizičku spremnost i snalažljivost, provesti dan u prirodi i zabaviti se sa prijateljima i porodicom.

Zip line dug 108 metara predstavlja pravi adrenalinski užitak.

Dino park Vam nudi mogućnost da proverite svoje sposobnosti u pucanju iz vernih replika oružja, na našem Air Soft poligonu ili da se oprobate u streličarstvu.

Veštačka stena visoka 10 metara sa pet različitih nivoa predstavlja pravi izazov kako za ljubitelje alpinizma tako i za početnike.

Kvadovi za decu i odrasle i 6D bioskom su još neki od sadržaja koji mogu ispuniti želju za adrenalinom.

Za najmlađe koji uživaju u Dino parku postoji specijalan kutak Dino selo u koje je u potpunosti prilagođeno deci i njihovim interesovanjima.

Uskoro će Dino park svoje posetioce obradovati otvaranjem poligona za mini golf, poligonom za RC cars, Paintball zonom i mini zoovrtom.

Za ljubtelje zimskih sportova i zimske planinske idile Dino park će u narednom periodu u svoju ponudu uvrstiti klizalište i polgon traku za skijanje.

Cilj Dino parka je da svojom ponudom izmami osmeh na licima svojih posetilaca, da ih svojim gostoprimstvom i pozitivnim duhom uvek i iznova vraća na Zlatibor i da svojim inovacijama uvek stvara nova i neguje stara prijateljstva. 

Radno vreme :

Sezona : od 09 do 20h

Vansezone : od 10 do 18h


DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor
DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor
DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor
DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor
DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor
DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor
DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor
DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor
DINO PARK ZLATIBOR Zabavni park Zlatibor


Top